top of page

Algemene
Voorwaarden

Welkom op de website van Hairfinity by Emma ("wij", "ons" of "onze"). Door gebruik te maken van deze website en de daarmee verband houdende diensten, stemt u in met de volgende algemene voorwaarden ("Voorwaarden"). Lees deze Voorwaarden zorgvuldig door voordat u gebruikmaakt van onze website.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 23 januari 2024. 

1. Afspraken

1.1. Afspraken kunnen uitsluitend worden gemaakt door het achterlaten van een bericht via de daarvoor bestemde knop op onze website, door het sturen van een e-mail naar coninxemma1990@gmail.com of door te bellen naar het nummer +32 (0)11 19 24 70.

1.2. Wij streven ernaar om uw bericht binnen een redelijke termijn te beantwoorden en een passende afspraak in te plannen.

2. Privacy en Veiligheid

2.1. Alle persoonlijke gegevens die via onze website worden verzameld, worden behandeld in overeenstemming met ons privacybeleid. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het verzamelen en gebruiken van informatie zoals beschreven in het privacybeleid.

2.2. Wij nemen passende maatregelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen, maar kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor ongeoorloofde toegang tot informatie die buiten onze controle ligt.

3. Intellectueel Eigendom

3.1. De inhoud van deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's en software, is eigendom van Hairfinity by Emma en is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.

3.2. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Hairfinity by Emma materiaal van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of op enige andere wijze te gebruiken.

4. Aansprakelijkheid

4.1. Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie op onze website te verstrekken, maar kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten of omissies.

4.2. Hairfinity by Emma is niet verantwoordelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website of de diensten die daarop worden aangeboden.

5. Wijzigingen in de Voorwaarden

5.1. Hairfinity by Emma behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de Voorwaarden te controleren op updates.

Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met deze Voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze Voorwaarden, maak dan geen gebruik van onze website.

Neem bij vragen contact met ons op via coninxemma1990@gmail.com .

Bedankt voor uw bezoek aan onze website!

bottom of page