top of page

Over Mij

Hairfinity23-19.jpg

Welkom bij Hairfinity by Emma!

Ik ben Emma, geboren in 1990 en sinds 2014 trotse eigenaar van het kapsalon Hairfinity by Emma.

 

Mijn passie voor haarstyling begon als een vonk die snel uitgroeide tot een vurige liefde voor het vak. Het is mijn missie om elke klant met een stralende glimlach en het perfecte kapsel naar huis te laten gaan.

Mijn reis in de wereld van hairstyling startte met een diepgaande nieuwsgierigheid naar de nieuwste trends en technieken. Als gedreven ondernemer ben ik voortdurend bezig met het verfijnen van mijn vaardigheden en het ontdekken van innovatieve benaderingen om jouw haar de best mogelijke zorg te bieden.

Bij Kapsalon Hairfinity streven we naar meer dan alleen knippen en stylen. We creëren een ontspannen en gastvrije omgeving waar jij jezelf kunt zijn en waar jouw schoonheid centraal staat. Of je nu op zoek bent naar een frisse snit, levendige kleuraccenten of een totale make-over, ik ben hier om jouw wensen werkelijkheid te maken.

Dankbaar voor elke klant die de weg naar mijn kapsalon vindt, kijk ik ernaar uit om je te verwelkomen bij Kapsalon Hairfinity by Emma. Samen zorgen we ervoor dat je straalt met een kapsel dat perfect past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Hairfinity23-24.jpg

Heb je een vraag?

Ik help je graag verder!

Bedankt voor je bericht!

bottom of page